Till innehåll på sidan
Passa på! Summer Deals på utvalda paket och boenden fram till v 28. Boka här →

Walk­about

En digital tipspromenad ute i naturen.

Walkabout är en app med digitala tipspromenader som kan liknas en blandning mellan Quizkampen och geocaching som du kan gå året om.

Se er om. Gå en promenad. Tävla mot dig själv eller kompisar, familjen eller kollegorna. Alla som kan promenera kan delta och frågorna är av en spännande blandning där du får gnugga dina geniknölar, testa minnet, träna logiska tänkandet och samtidigt få veta mer om den anrika historian på platsen här på Bokenäset. Varje ”walk” har mellan 20-40 frågor och är platsbestämda med GPS, så du vandrar efter en karta till olika platser runt om på destinationen för att komma åt fråga för fråga.

Ladda ner appen

För att ta del av de digitala tipspromenaderna behöver du ha appen ”Walkabout” nedladdad på din telefon eller surfplatta. Appen är gratis och du hittar den där appar finns.

Sök på ”Walkabout” i sökfältet och sedan laddar du ner den till din enhet. Gå sedan in på appen och klicka på ”välj anläggning”, följt av ”Bokenäset”. Då kommer du till de olika tipspromenaderna och slingorna du kan gå här på Bokenäset.