Till innehåll på sidan

Spa med logi

Välkommen till vårt unika koncept av ”Spa med logi”, där avkoppling och komfort möts i en harmonisk fusion. Hos oss får du uppleva det ultimata sättet att varva ner i våra lyxiga spa-faciliteter, samtidigt som du njuter av en förstklassig logi.

I ”Spa med logi” finns det möjlighet att koppla av helt, oavsett om du söker en romantisk getaway eller en lugn stund för dig själv. Vårt mål är att varje gäst ska lämna vårt hotell med förnyad energi och en känsla av totalt välbefinnande. Upplev den ultimata formen av avkoppling och komfort hos oss!

Basta å Bo

Från 1 795 SEK per gäst

Året runt oavsett väder, vind eller utomhustemperatur. Det är något visst med kombinationen av ett dopp i havet och ett bastubad  med nära och kära.

Njut av av en kväll i vår flytande Havsbastu mellan 18:00-19:30, varva värmen med ett krispigt dopp i havet och något gott att dricka. För att förgylla stunden i vår bastu får ni med ”Kallbadet”,tvålen med doft av tång & kaprifol från Smögens Tvålbruk tillsammans med en värmande mössa, dessa lämnas till er vid incheckningen.

Kl: 20:00 står sedan bordet redo för er i restaurang Västersalt där ni väljer en varmrätt fritt från kvällens meny ackompanjerat med god dryck och härligt sällskap.

I paket ingår:

– Boende i hotell-lägenhet med incheckning från kl 15:00
– Var sin ”Kallbadet” tvål från Smögens tvålbruk samt en snygg mössa
– Tillgång till vår Havsbastu mellan 18:00-19:30
– Lån av badrock & Handduk
– Valfri varmrätt från kvällens meny
– Frukostbuffé

Incheckning är från kl 15:00,  Utcheckning senast kl 11:00

Spa Mys & Må Gott

Från 1 795 SEK per gäst

Checka in & njut tillsammans i vår spa & relaxavdelning. Ät gott. Umgås. Låt tiden stanna för en stund. Njut av ordentlig avkoppling tillsammans med personer som får dig att må ditt allra bästa jag.

Tillgång till vår spa & relaxavdelning, kl 15:30-17:30 alternativt kl 17:30-19:30. Vi tilldelar er Slot-tid innan incheckning. Efter en härlig stund i vårt spa väntar en middag på er i Restaurang Västersalt.  Middagen för kvällen är förbestämd och vi tar hänsyn till kostavvikelser samt allergier. Incheckning är från kl 15:00 – 19:00. Utcheckning senast kl 11:00. Paketet bokningsbart från 16 års ålder.

SPA-paketering erbjuds i perioden  6 januari –  15 Juni 2023. För bokning av SPA-vistelse under sommaren kontakta vårt bokningsteam för vidare assistans. bokning@bokenaset.com

I paketet ingår:

– Tillgång SPA & Relax 15:30-17:30 alt 17:30-19:30
– 2-rätters middag i Restaurang Västersalt
– Badrock och handduk
– Boende i Hotell Lägenhet
– Frukost i Västersalt
– Gym
– Wifi och parkering
– Utcheckning senast kl 11:00