Till innehåll på sidan

Lediga tjänster

Är du en morgonpigg person med ett öga för detaljer som vill säga God morgon till alla våra gäster? Är du en person som gärna ordnar ankomstmackor eller den härliga fikabuffén till våra konferensgäster? Då vill vi veta mer om dig nu! Ni kan söka tjänsten här och nu, kvalifikationer är att du kan jobba tidig morgon och varannan helg samt har körkort.

Omfattning Deltid
Anställningsform Tillsvidare
Läs mer och ansök

Lockas du av skogens mystik och havets brus? Upptäck ditt drömjobb som Hovmästare vid skogens och havets förtrollande möte! Vår restaurang i Bohuslän, paradiset vid vattnet, söker en passionerad och skicklig Hovmästare.

Din placering blir Bohusläns pärla, där Bokallén möter tidvatten! Vår fisk & skaldjursrestaurang söker en passionerad ledare. Ansvarig för enastående service och magiska stunder vid vattnet. Ta steget mot en karriär i gastronomins paradis. Ansök nu och förgyll vår gästers upplevelse!

Omfattning Heltid
Anställningsform Tillsvidare
Läs mer och ansök

Lockande möjlighet! Vi söker en Restaurangschef för vår pärla i Bohuslän, där skogens lugn möter havets energi. I din roll ingår ansvar för personal, budget, råvarukostnader och leverans på en familjär anläggning med fokus på utveckling.

Var med och utveckla vår restaurang med fokus på att skapa kulinariska mästerverk i en unik miljö. Ansök nu och ta steget mot en spännande karriär vid vattnet!

Omfattning Heltid
Anställningsform Tillsvidare
Läs mer och ansök