Till innehåll på sidan
Summer Deals hela sommaren, begränsat antal. Boka idag! Boka här →

Hotell

Bokenäset Hotell & Konferens ligger fantastisk vid havet, tre mil väster om Uddevalla och bara en dryg timmes bilfärd från Göteborg. Här finner du ett unikt och avkopplande boende men här kan du också njuta av härliga vandringsleder, havsbastu med salta bad, sköna spaupplevelser och en god middag lagad med säsongens råvaror i vår restaurang.

Kan vi hjälpa
dig med något?

Destination Bokenäset är ett hotell på västkusten mitt i Bohuslän. Vi välkomnar alla gäster, både privata och företagsgäster. Kom till oss nästa gång du ska anordna en konferens, arrangera en fest eller ett bröllop eller när du vill ta med dig familjen eller vännerna på en härlig semester.
Här är det enkelt att trivas och det är nog därför så många av våra gäster kommer tillbaka till oss år efter år. På Bokenäset finns totalt hundra hotell-lägenheter och alla hotellrummen har en balkong eller en uteplats med fantastisk utsikt över magiskt vackra Koljöfjorden.

Vi har öppet året runt. På våren och hösten möts du av ett fantastiskt landskap som skiftar i olika färger och då ligger vårt största fokus på konferenser.
På sommaren förvandlas Bokenäset till en sommaridyll. Via hotellet kan du hyra charmigt inredda hotell-lägenheter för enstaka nätter, en vecka eller för en längre period. Här finns mycket att välja på, allt från att njuta av salta bad i havet och avkopplande spa till flertalet olika aktiviteter och evenemang. Här finns till och med möjlighet att lägga till vid en båtplats och bo över i gästhamnen. Vill du inte laga egen frukost, lunch och middag är du varmt välkommen till vår restaurang som även sommartid även erbjuder ett mindre kafé.

Våra fräscha och smakfullt inredda hotellrum ligger underbart belägna på den svenska västkusten. Känslan är hemtrevlig med massor av charm och personlighet. Varje boende har sin unika prägel. Här är det enkelt att känna sig välkommen och inbodd från första stund. Precis som hemma men med extra komfort och service! Hotell Lägenheterna har plats för mellan två till åtta gäster.

Boka en svit för två personer, bo tillsammans ett helt gäng i vår stora lägenhet för åtta personer eller välj en av våra trevliga hotell-lägenheter med fyra, fem eller sex bäddar. Vår lägenhetssvit för upp till åtta personer har två våningar. På loftvåningen finns en dubbelsäng och en bäddsoffa och en magisk utsikt över Koljöfjorden.

Hit kan du ta med dig kompisarna, familjen eller kollegorna och alla kommer att trivas!

Vår lägenhetssvit med plats för upp till fem personer är en härlig loftvåning. Här njuter ni av en underbar havsutsikt, ett nyrenoverat badrum med takdusch, två TV-apparater och ett fullrustat kök med en vacker bänkskiva i sten. De andra lägenheterna har plats för upp till fyra personer eller upp till sex personer.

Vi rekommenderar en lägenhet med sex bäddar till tre eller fyra vuxna. Alla rum har sin unika stil med en hemtrevlig och familjär anda. Balkongerna och uteplatserna är lika stora oavsett vilken hotell lägenhet du väljer.

Vi har flera rum där du kan checka in tillsammans med ditt husdjur. På Bokenäset är det lätt att trivas. Här kan man fylla dagen med upplevelser, ta det lugnt i soffan framför tv:n, umgås med vänner eller familj, njuta av naturen och sedan avsluta dagen med en god middag.

Hör gärna av dig till oss på Bokenäset om du har några frågor. Vi hjälper gärna till!

Det finns 100 stycken hotellrum á 44 kvadratmeter med balkong eller terass. Rummen ligger fördelade upp för berget likt en läktare med magisk utsikt över Koljöfjorden.

Alla lägenheter har mellan 2-8 bäddar. Det är dock bara en som har 2 (lägenhetssvit 214), en som har 8 (lägenhetssvit 420) och en som har 5 (lägenhetssvit 216). Dessa tre skiljer sig från övriga som annars är fördelade mellan 4-bädds och 6-bäddslägenheter. Hit passar det alltså perfekt att komma med familjen, företaget eller kompisgänget!

Alla. 50 av rummen har balkong och 50 har uteplats, och det finns 100 hotellrum totalt. Storleken på balkongerna och uteplatserna är samma kvadratmeter oavsett vilket boende.

Paket inkluderande boendet lägenhet:
Checka in kan ni göra från 15.00 ankomstdagen och checka ut gör ni innan 11.00 avresedagen för er som bokat logi med frukost.

Bagagerum finns i anslutning till både reception och restaurang till er som önskar använda dessa innan incheckning eller efter utcheckning.

Under sommaren har vi dessvärre inte möjlighet att erbjuda tidigare incheckning eller senare utcheckning.