Till innehåll på sidan
Passa på! Summer Deals på utvalda paket och boenden fram till v 28. Boka här →

Lägenhetshotell- ett premium alternativ till stuga

I hjärtat av Bohuslän, inte långt från Uddevalla, ligger Bokenäset, en liten by med underbara hotellägenheter att hyra i charmig stugmiljö med första parkett mot havet och naturen. Lägenheterna har plats för mellan två till sex gäster, kök, badrum, sovrum med dubbelsäng eller våningssäng och terass eller balkong med havsutsikt.

Här finns allt du behöver för en avkopplande weekend, en fartfylld semester med kompisgänget eller en konferens med kollegorna. Alla lägenheter har en fantastisk utsikt över Koljöfjorden. På Bokenäset finns aktiviteter för alla. Dagarna kan fyllas med vandringar, tennismatcher, kajakfärder och salta havsbad och när kvällen kommer är det skönt att slå sig ner på terassen eller balkongen och njuta av solnedgången. Sedan 1993 har vi välkomnat både privata gäster och företagsgäster för att njuta, äta gott och umgås och många av våra gäster kommer tillbaka till oss år efter år. Det är vi stolta över.

Lägenhetshotell vid havet

På Bokenäset på västkusten finns lägenhetshotell i stugor för uthyrning. Alla lägenheter är charmigt inredda och ligger på första parkett mot havet med en fantastisk utsikt över den bohuslänska naturen. Totalt har vi hundra lägenheter. Här kan du bo i en lägenhet med plats för upp till sex personer. Till varje lägenhet finns en balkong eller en terass där man kan njuta av solen och utsikten mot Koljöfjorden. Alla hotellägenheter är personligt inredda och i våra restauranger Västersalt eller Fröken Esters Skafferi kan ni avnjuta såväl en god frukost, lunch som middag.

När du hyr en lägenhet i lägenhetshotellet på Bokenäset finns aktivitetspark, spa och vår fantastiska havsbastu med fönster mot havet möjligt för er att nyttja mot en kostnad. Sätt dig först i bastun och bli riktigt varm och sedan går du ut på bryggan och tar dig ett dopp i havet. Havsbastun är öppen året runt och vi rekommenderar verkligen ett bastubad på vintern eller i solnedgången. Här finns även en förstklassig konferensanläggning, ett mysigt spa och en gästhamn. Vi hjälper gärna till och arrangera olika aktiviteter. Vad sägs om ett yogapass, en dryckesprovning, en kajaktur, hummerfiske eller en tennismatch? Bokenäset är en plats för ren njutning, spännande upplevelser och härligt umgänge. Vi vill att du ska känna dig som hemma men med extra komfort och service.

Lägenhetshotell på västkusten

Skärgården har alltid varit en plats dit människor söker sig för återhämtning och inspiration. Bokenäset är öppet året runt. Här finns semesterlägenheter att hyra på västkusten bara drygt en timme från Göteborg. Under höst, vinter och vår arrangerar vi ofta konferenser för olika arbetsplatser. Vi är flexibla och lyhörda för era önskningar och kan erbjuda allt från en effektiv konferensanläggning till spa, utomhusaktiviteter och middagar. På sommaren förvandlas Bokenäset till en semesterby. Hit kommer barnfamiljer, kompisgäng och större sällskap för att njuta av charmigt lägenhetshotell, salta bad och gemenskap. Alla lägenheter ligger vända mot havet med en fantastisk utsikt över havet och naturen. Välkommen till ett lägenhetshotell i stugmiljö på Bokenäset!

Semesterlägenhet

Att hyra en semesterlägenhet i Sverige är ett trevligt sätt att komma bort från vardagen en liten stund. Våra mysiga semesterlägenheter i Bohuslän erbjuder avkoppling och vila för den som önskar det och aktiviteter och spännande upplevelser för den som önskar en mer fartfylld semester. Bokenäset har öppet året runt för både stora och små sällskap. På Bokenästets semesterboende är det enkelt att trivas och känna sig hemma! Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!