Till innehåll på sidan
Summer Deals hela sommaren, begränsat antal. Boka idag! Boka här →

Fröken Esters Bar

Bokenäsets ljusa vardagsrum, slå dig ner och koppla av i en skön bohemisk atmosfär med konstnärliga anor. Njut av en kaffe eller något gott att dricka i sköna soffor och fåtöljer. Utmana familjen i något av våra sällskapsspel eller slå dig ner med något att läsa.

Vår bistro har en egen historia om konst och kärlek

Unna dig en mysig stund med något gott att dricka efter sista doppet eller en stunds brädspel med familjen när mörkret lagt sig. Kliv in i en mysig miljö med en unik historia i väggarna. Vår bistro hämtar inspiration från nationalromantiken kring förra sekelskiftet och är döpt efter skådespelerskan Ester Sahlin, den dansk-svenska konstnären Ole Kruses stora förälskelse. Kruse var en viktig person i kretsen av unga konstnärer, författare och skådespelare i Göteborg runt 1900. Här på Bokenäset hade han sin kreativa fristad.

Bistro & Konferensfika

Vi återgår vi till att servera smarriga konferensfikor, fördrinkar, drinkar, glöggmingel och bröllop. Allt i en planerad verksamhet så förboka gärna er vistelse.

I vår brokiga samling sittgrupper är det bara att slå dig ner och ta in den skyhöga mysfaktorn. I vår bistro finns en öppen brasa vid regniga dagar eller kallare årstider, och möjlighet att sitta mer eller mindre avskilt.