Till innehåll på sidan

Restaurang Västersalt

Utifrån säsongens råvaror och med naturen som inspiration, skapar vi njutning från morgon till kväll.
Önskar ni bara besöka oss för en god middag är ni varmt välkomna, förboka gärna så vi kan ta hand om er på allra bästa sätt.

Restaurangen håller öppet för privatpersoner fredag & lördag kväll samt lördag för lunch mellan kl 12-15. Önskar ni boka in er som grupp på vardagarna så kontakta oss direkt så hjälper vi er.

Välkommen till Restaurang Västersalt & Fröken Esters hos oss på Destination Bokenäset

Visa våra menyer

Frukost

Morgonens första kaffe och ni vaknar upp med utsikt över spegelblanka Koljöfjorden. Möt en ny dag med lugnet, tystnaden och vår generösa frukostbuffé, fylld med morgonens godsaker.

Här hittar du omtyckta frukostklassiker, frukter och grönsaker, nybakat bröd, spröda våfflor, yoghurt, juice, ägg, bacon, nybryggt kaffe – alltid med det lilla extra.
Frukost ingår i ert boende. För Er som önskar lyxa till det lite extra på helgen så går det givetvis bra att boka in er för en härlig hotellfrukost och extra helglyx

Lunch

På lördagar öppnar vi upp för lunchservering hos oss mellan 12:00 – 15:00.
Måndag – Fredag har vi öppet lunch/middag gör konferens och grupper primärt men är ni sugna på att svänga förbi oss någon av dessa dagar så kontakta oss så kikar vi på vad det finns för möjligheter.

Firar ni något, eller någon? Vill ni äta vegetariskt? Glutenfritt? Önskar en Havsbastu efter maten?
Oavsett ert äventyr – Välkommen till bords för lunch hos oss på Destination Bokenäset!

bokning@bokenaset.com | 0522-60 44 00 

Middag

Under våra 4 årstider hinner vi uppleva många magiska nyanser, smaker, dofter och säsonger – därför tar Västersalt sig form på olika vis under olika delar av året.

Från slutet på juni till slutet på augusti har vi öppet varje dag för att erbjuda våra sommargäster allt från musslor och fisksoppa till härliga a la carte rätter. Vår terass finns tillgänglig för magisk utsikt över Koljöfjorden samtidigt som ni kan inta något gott att äta och dricka. Vi finns öppet för er för dygnets alla måltider.
Från slutet på augusti under hela vintern och fram till juni gästas Destination Bokenäset av konferensgrupper, evenemang, grupper och privatgäster med upplevelsepaket. Detta är vårt huvudfokus och alla måltider i vår restaurang önskar vi förbokas för bästa leverans till er

Bröllop och festligheter

Säg ja till Bokenäset och låt bröllopet bli en oförglömlig dag. Längs den västsvenska kusten finns flera fantastiska platser som lockar till vigsel och fest men vi vågar lova att ingen kan liknas vid Bokenäset. Det vackra landskapet, skogen som möter havet och våra fina lokaler ger alla förutsättningar för en fantastisk dag i kärlekens tecken.
Vi hjälper er med allt ni önskar för att firandet ska bli ett minne för livet. eFörutom bröllop anordnar vi såklart alla tänkbara festligheter och tillställningar.

Festlokal

I vår nya festlokal finns det möjlighet för alla möjliga tillställningar, bröllop, personalfest eller studentmiddag. Möjligheterna är många – kontakta oss redan idag för att boka och planera din bokning!

Vanliga frågor

Här kan du läsa mer om vilka tider lunchen serveras i restaurang Västersalt, och även läsa veckans lunchmeny.

Öppettider generellt
Vi rekommenderar alltid att ni förbokar er lunch. För privatpersoner så är det framför allt lördagar som vi håller öppet för lördagslunch mellan kl 12-15.
Vi ber er att förboka er måltid så vi kan planera vår verksamhet och er vistelse på bästa sätt.

Bokar gör ni enklast via +46(0)522-604400, bokning@bokenaset.com eller direkt i vår reception.

Vi är en kontantfri destination och tar emot betalningar med VisaMastercard och Swish. På vår hemsida kan du som bokar paket smidigt betala online med ditt kontokort vilket gör er incheckning smidig.

Presentkort
Vi tar såklart också emot betalning med våra egna Bokenäset-presentkort som du enkelt kan köpa online här och ge bort i födelsedagspresent eller julklapp till någon du tycker om. Giltighetstiden för dessa står skrivet på varje unikt presentkort.

Ja, vi är medvetna om olika kostbehov och erbjuder alternativ för vegetarianer, veganer och gäster med allergier. Vänligen meddela oss om dina behov när du bokar.

Det är alltid bra att boka i förväg för att säkerställa tillgänglighet, särskilt under högsäsong.

Ja, vi erbjuder en barnvänlig meny med alternativ som är anpassade för våra yngre gäster. Vi välkomnar familjer och ser till att även de små har en trevlig upplevelse.