Till innehåll på sidan
Summer Deals hela sommaren, begränsat antal. Boka idag! Boka här →

Aktiv konferens

Ta med dina medarbetare, föreningsmedlemmar och vänner på en minnesvärd konferens till oss på Bokenäset. Fyll tiden med spännande och njutfulla aktiviteter för att sedan mötas i produktiva samtal och arbetsrelaterade möten.

Med vår närhet till havet och omgivande natur är möjligheterna till aktiviteter näst intill obegränsade och vi vill att du ska minnas tillbaka på konferensen som en givande upplevelse som ledde till positiva förändringar, både för din egen utveckling och för verksamhetens. Efter en dag fylld av möten kan ni avsluta med att ta med er eftermiddagens fika som take away till fartfyllda aktiviteter som kajak eller mountainbike.

Destination Bokenäset är avskilt beläget och ni kan här fokusera helhjärtat på möten och aktiviteter utan störande moment utifrån. Efter en aktiv dag kan ni sen slappna av i vår populära havsbastu och därefter i vår Restaurang Västersalt, där vi serverar goda middagar med en fantastisk utsikt över havet som förädlar matupplevelsen ytterligare.

Vi har 16 möteslokaler och konferensrum som kan utformas och anpassas efter era önskningar och förväntningar på konferensen. Er vistelse här blir ett härligt äventyr där vi gör allt för att ni ska trivas på bästa sätt och vi är övertygade om att ni kan få ut det ni vill från konferensen hos oss på Bokenäset.

Allmän information om paketet

Detta paket är bokningsbart under perioden Mars – Oktober

 • Boende i lägenhet vid havet
 • Frukostbuffé i Västersalt
 • Konferenslokal anpassad gruppen
 • Färsk frukt, kaffe och vatten i anslutning till lokalen under hela dagen
 • Ankomstfika i Fröken Esters Skafferi
 • Lunch i restaurang Västersalt med salladsbuffé, varmrätt, kaffe & kaka
 • Hälsofika i Fröken Esters skafferi eller take away i samband med aktivitet
 • Aktivitet; kajakpaddling alternativt mountainbike
  Max 12 personer för en aktivitet annars mixas deltagarna mellan kajak och mountainbike
 • 2-rätters meny i restaurang Västersalt inkl kaffe
 • Havsbastu och havsbad

Bokenäsets konferenspaket

Vårt paket Aktiv konferens innebär en stunds fartfylld teambuilding blandat med produktiva möten. Den aktiva konferensen fokuserar på hälsosammare fika och rörelse för den mindre gruppen. I det här paketet finns tid till bland annat kajak alternativt mountainbike, havsbastu och tillräckligt med fikastunder för att alla ska få i sig den mängd kaffe som kan behövas för en lyckad konferens.

Välkomna att höra av er till oss på Bokenäset för att höra mer om hur vi kan säkerställa en lyckad och aktiv konferens och hur ni själva kan utforma vistelsen efter era önskemål!

Konferenser efter era behov

När många personer vistas i samma lokaler är det extra viktigt med renlighet och god hygien. Vi är noggranna med att desinficera alla allmänna ytor och toaletter för att minimera riskerna för smittspridning.

Våra lokaler är rymliga och ni behöver ej trängas och har valt tallriksservering i vår restaurang istället för buffé. Våra lägenheter är enskilda för att du ska kunna sova i lugn och ro och få en plats för dig själv vid behov. Alla personer är olika och vissa behöver mer egentid för att orka med de sociala påfrestningar som en intensiv mötesdag kan innebära. Detta är vi fullt medvetna om och därför har vi prioriterat möjligheterna att kunna dra sig undan och reflektera ostört när så önskas.

Bokenäset lämpar sig perfekt för er som önskar att konferera avskilt från civilisationen och med individuell anpassning för att alla inblandade ska trivas.