Till innehåll på sidan

Skräddarsydd konferens

Välkomna att skräddarsy din egen konferens på Bokenäset. Vi ligger vackert beläget i den bohuslänska naturen och med havet som kuliss vid solnedgångarna.

Här kan ni skräddarsy en konferens som passar just er verksamhet bäst och med vårt skräddarsydda paket står vi för allt det nödvändiga såsom måltider och lokaler. Vi gör i ordning vår konferensanläggning på det sättet som blir bäst för er så att ni under konferensdagarna kan fokusera helhjärtat på sådant som är viktigt.

Ta en välbehövlig paus i vår havsbastu och passa på att ta ett dopp i det salta havet för att återgå till konfererandet med ett skarpare sinne. I vår restaurang Västertorp erbjuder vi vacker utsikt och smaksensationer som skvallrar om friska havsvindar och förtrollande skogar.

Allt är anpassat till den unika västkustmiljön och med en skräddarsydd konferens på Bokenäset får du en minnesvärd helhetsupplevelse som du och ditt företag, förening eller sällskap kommer att kunna använda till positiv utveckling, både på individuell nivå men framför allt som grupp.

Rent, snyggt och tryggt

Vi tar din hälsa på största allvar och är noga med att förhindra all sorts smittspridning under er vistelse. Förutom att ni kan få möjlighet att ha hela anläggningen för er själva, oavsett storlek på sällskapet, är vi avskilt belägna för att ni ska kunna isolera er och på så sätt inte störas av yttre faktorer.

Självklart desinficerar vi allmänna ytor och toaletter och vi väljer att servera till bords istället för buffé. Våra lokaler är rymliga och det finns ingen anledning till trängsel. För övernattningen har vi individuella lägenheter där ni kan sova lugnt och ostört och vakna med en hänförande utsikt ut mot ett havslandskap som ger ro i själen.

På Bokenäset finns det alltid möjlighet att dra sig undan för dig som känner dig dålig eller bara behöver en stund för dig själv. Vi vet att fullspäckade konferenser och aktiviteter kan behövas följas upp med egentid och vi prioriterar individen likväl som gruppen. Här finns alltid möjlighet att få en plats i ensamhet för egen reflektion efter många intryck och intensiva möten.

Vi förverkligar era visioner

Här finns alla förutsättningar för succé på konferensen. Skräddarsy den efter era önskemål tillsammans med oss så ser vi till att göra verklighet av era idéer för att få ut så mycket som möjligt från dagarna på Bokenäset.

Vår personal tar emot förfrågningar och bokningar av skräddarsydda konferenspaket med ett öppet sinne och vi välkomnar er precis som ni är, här finns plats för olikheter och för alla att göra sin röst hörd.

Se saker och ting i ett nytt ljus och slappna av på en avskild plats med fantastisk natur för att kreativiteten ska väckas till liv. Slappna av i kropp och själ för att tänka klart och lyssna till varandra för att skapa närmare relationer och större förståelse inom gruppen.

Varmt välkomna till Bokenäset!