Till innehåll på sidan
Summer Deals hela sommaren, begränsat antal. Boka idag! Boka här →

Gästhamn vid Bokenäset

Bokenäset är en stugby insprängd mellan naturen och havet

Här finns modernt inredda semesterlägenheter men även restaurang, kafé, konferensanläggning, spa, havsbastu och en aktivitetspark. Kommer du med båt till oss är du välkommen att lägga till i vår gästhamn.

Båtplats på västkusten

I vår gästhamn vid Bokenäset utanför Uddevalla finns ett antal båtplatser på vår betongbrygga. Hit är du välkommen att lägga till över en dag men det går också bra att stanna över natten för den som önskar det.

Hamnavgiften kostar 250 kr per dygn och betalas i receptionen på hotellet alternativt i baren på Fröken Esters Skafferi. I gästhamnen finns tillgång till WC, dusch och gratis wifi.
Gästhamnen går inte att förboka utan är i mån av plats.

Kontakta oss för aktuella nummer på platserna i vår gästhamn.

En dag med äventyr, salta bad och god mat.

På Bokenäset är det enkelt att få dagarna att gå. Här erbjuds underbar natur med olika motionsmöjligheter, havsbastu på bryggan och en aktivitetspark. Här finns även en modern konferensanläggning och ett mysigt spa. Är du hungrig kan du boka en härlig frukostbuffé, en god lunch eller en middag med säsongens råvaror i vår restaurang Västersalt eller i Fröken Esters Skafferi. Välkommen att lägga till på en båtplats strax utanför Uddevalla!