Boka

Välkommen till vår onlinebokning! Här kan du boka övernattning, paket, aktiviteter och upplevelser året om.

Boka online

Här kan du snabbt enkelt och bekvämt boka paket, boende och aktiviteter online

Det finns många fördelar med att boka online här på hemsidan. Inte minst att du får en snabb överblick på tillgängliga datum och alla härliga möjligheter till äventyr uppdukade som på ett smörgåsbord. 

Till varje lägenhetstyp och paket ser du en lista på vad varje paket innehåller, och en kortare beskrivande text som sammanfattar paketet eller lägenhetstypen. Önskar du veta mer om paketet eller lägenheten klickar du på "Mer information och bokning". Då kommer du till en ytterligare flik där du finner ytterligare information på en lite mer detaljerad nivå och fler bilder. 

Hur du ser tillgängliga datum

Om du vill se bokningsbara datum för lägenheter och paket så finns det två olika sätt att göra det på. Ett sätt är att klicka på något av de klickbara datumen i kalendern till vänster, och sedan välja hur många nätter ni önskar stanna. Sedan väljer du antal lägenheter ni önskar boka, och hur många ni vill bo i varje rum. Sedan klickar du på "sök". Då får du upp alla tillgängliga alternativ på det önskade datumet, och du kan sedan fortsätta vidare och genomföra bokningen. 

Om man i stället vill boka ett specifikt paket eller en specifik lägenhet så finns det ett till sätt att se bokningsbara datum. Först väljer du önskat paket eller lägenhetstyp genom att klicka på det, och sedan klickar du på knappen "mer information och bokning". Då får du automatiskt upp valbara datum i den vänstra kalendern som gäller för specifikt det du är intresserad av. 

 

Bokning av aktiviteter och event 

När du bokar aktiviteter och event ser de olika bokningsstegen lite annorlunda ut. Här väljer du alltid önskar datum i den vänstra kalendern först, klickar på "1 dag" och sedan "sök". Då får du upp alla bokningsbara aktiviteter och event för det valda datumet. Det innebär att om du önskar boka ett event som äger rum på ett specifikt datum så söker du på detta exakta datumet, och om det finns platser/biljetter kvar så dyker detta upp i fältet till höger. 

 

Vill du ha hjälp att boka?

Om du vill ha assistans, guidning eller rådgivning av vår bokningsavdelning i samband med er bokning är ni varmt välkomna att ringa oss på +46(0)522-604400 under dagtid så hjälper vi er. Ni kan också maila till bokning@bokenaset.com. Vi i Bokenäsfamiljen finns här för er och hjälper er gärna med att svara på era frågor.