Till innehåll på sidan
Passa på! Summer Deals på utvalda paket och boenden fram till v 28. Boka här →

Konferera på Bokenäset

Vi finns tre mil väster om Uddevalla och 45 min från Trollhättan och bara en dryg timmes bilfärd från Göteborg. Samtidigt som du hittar oss nära staden får ni hos Bokenäset möjligheten att sammanstråla på en avlägsen plats där ni själva kan välja ett tempo som passar er.

Omgiven av vacker natur, med en fantastisk utsikt över havet och i gemytliga och rymliga lokaler får ni chansen att andas ut och tänka klart i en harmonisk miljö. Vår konferensanläggning har allt man kan önska för att möta varandra i givande samtal och skapa närmare relationer.

Låt kreativiteten flöda och se saker och ting i ett nytt ljus för att tillsammans ta fram idéer till förbättringar för er verksamhet. Bokenäset är en optimal plats för konferenser i Västra Götaland och ett självklart val för dig som samtidigt vill uppleva vacker svensk natur i avskildhet. Här kan ni slappna av till fullo och upptäcka nya sidor, både hos er själva och hos varandra, allt för att utveckla verksamheten åt rätt håll.

Skräddarsy ert eget konferenspaket och utforma vistelsen hos oss precis som ni önskar den. Här finns möjlighet till både övernattning och måltider i vår fina restaurang, Västersalt. Vi har 10 mötesrum/konferenslokaler i olika stilar och storlekar, allt för att er konferens ska bli precis så bra som ni önskar den att bli.

Bokenäset är vackert under alla årstider och för er som önskar ett konferenspaket nära Göteborg är Bokenäset ett självklart val med dess avskildhet och höga standard.

För övernattningen erbjuder vi hotell-lägenheter i avskildhet för att ni ska kunna vila ut i lugn och ro. Varje deltagare har där ett separat sovrum i delat dubbelrum.
Vi har flera olika alternativ till konferenspaket för att ditt företag eller förening ska kunna få den konferensen som ni önskar, allt från en dag till flera dagars vistelse.

Vi erbjuder flera olika paketeringar och anpassar allt utefter era önskemål för att få den bästa konferensen hos oss med magnifik utsikt över havet.

Om ni önskar att besöka oss under endast en dag går detta också bra. Med vår dagkonferens får ni både fika och lunch och detta paket passar perfekt för er som vill konferera under vanliga kontorstider.
För er som vill utforma så mycket som möjligt själva kan välja att skräddarsy er konferens och själva får fylla i luckorna med aktiviteter eller specifika events.

Kontakta oss på Bokenäset med era önskemål och förväntningar på konferensresan så ska vi se till att förverkliga era idéer. Vi ser fram emot att få visa er vår fantastiska konferensgård och ha er här hos oss. Välkomna!

Bokenäset – för en total konferensupplevelse

Vare sig ditt företag, förening eller organisation är stor eller liten är ni välkomna till oss för er konferens. Ni kan få konferensanläggningen helt för er själva, trots att ni är ett begränsat antal personer. Med rymliga lokaler och individuella boenden tar vi hänsyn till varje individs behov av egentid för att du alltid ska kunna dra dig undan en stund och njuta av tillvaron för dig själv.

En konferens innefattar oftast mer än arbete och vi vill skapa förutsättningar för att våra gäster ska förbättra gemenskapen inom gruppen och samtidigt hitta tid för sig själva för att lämna stress och vardagliga bestyr åt sidan för en stund. För att ni ska få ut någonting extra från konferensen är det viktigt att alla trivs och att det är anpassat för olika specifika behov. Vissa uppskattar nära möten med människor under längre perioder än andra som behöver egentid för att orka bidra fullt till sociala sammanhang.

Därför har vi på Bokenäset prioriterat avskildhet och gett förutsättningar för att du ska kunna vara ifred när så önskas. Våra lägenheter är uppdelade och privata för att du ska kunna sova tyst och lugnt om nätterna.

Vi har ett mysigt kafé samt vår fina restaurang, Västersalt för fikastunderna respektive måltiderna. Här kan vi erbjuda både luncher och trerätters middagar med tallriksservering. Vår populära havsbastu och fantastiska havsutsikt bjuder in till minnesvärda naturupplevelser och ro i själen.

Naturligtvis har vi även optimala mötesrum och konferenslokaler som är noga utformade för kreativa och produktiva möten och som vi gör i ordning efter dina önskemål och förväntningar.

Läs mer om att konferera i Bohuslän

Kontakta oss för offert