Boka din konferens hos oss på Bokenäset

Varmt välkommen till konferens på Bokenäset som ligger vackert beläget vid havet på den svenska västkusten. Vi är övertygade om att du kommer att lämna vår konferensanläggning med en känsla av välbefinnande, energi, glädje samt med en vilja att komma tillbaka.

Till oss på Bokenäset kommer företag, föreningar och andra organisationer för att tillsammans utforma mål, ta fram nya idéer eller bara få koppla av som belöning efter en tids hårt arbete.
Vi välkomnar sällskap både från Sverige och andra länder att boka sina konferenser hos oss på Bokenäset.

Se våra konferenspaket

Våra olika konferenspaket

 

Konferensgäster konfererar i ett av konferensrummen med havsutsikt på Bokenäset Hotell & Konferens

Västkustkonferens Exklusiv

Den här är till er som vill göra något alldeles extra av er vistelse hos oss på Bokenäset. God mat med lyxiga råvaror blandas med era kreativa och inspirerande stunder. Västkustkonferens Exklusiv finns för både den lilla och den stora gruppen. Vill ni skämma bort era anställda eller fira något i ert team, då är detta det rätta paketet för er. 

- Ank.fika med lite lyxigare mackor och en sötsak som enerigkick. 
- En vällagad god lunch som avslutas med dessert 
- Em.fika med härliga råvaror och varför inte kombinera det med ett glas bubbel. 
- Inled middagen med ett glas champagne samt mindre charkbricka och snacks.
- 3 rätters Gourmetmiddag
- Vinpaket med rekommenderade viner
- Logi med frukost
- Konferensrum med frukt / godis lite extra

 

Boka din nästa konferens idag

Konferensgäster konfererar i ett av konferensrummen med havsutsikt på Bokenäset Hotell & Konferens

Västkustkonferens med Guldkant

Behöver ni bara miljöombyte, god mat och kreativa stunder. Boka vår konferens för ledningsgrupper, styrelse, andra beslutsfattare eller varför inte hela företaget så hjälper vi er med resten. God mat, sköna sängar och avkopplande miljö perfekt för ert företag eller grupp.

- Ank.fika
- Lunch
- Em.fika
- Ett glas mousserande till fördrink
- 3 rätters middag
- Vinpaket
- Logi med frukost
- Konferensrum med frukt / godis lite extra

 

Boka din nästa konferens idag

Västkustkonferens Klassisk

Spendera dagen med att utbyta tankar, idéer och härliga framtidsplaner. När ni satt fokuset för framtiden kan ni koppla av i vår vackra restaurang Västersalt där ni får avnjuta god mat och dryck tillsammans. Västkustkonferens erbjuder ett klassiskt konferensupplägg för både den lilla och stora konferensgruppen.

Välj mellan flera olika tillval, som till exempel:

 • Fyrarätters middag
 • Vinpaket
 • Tidig incheckning 
 • Sen utcheckning
 • m.m.

Läs mer om vår Västkustkonferens

Aktiv konferens

En konferens för den mindre gruppen med fokus på hälsa & aktivitet. Avsluta eftermiddagen med fartfylld mountainbike alternativt kajaktur med vidunderlig utsikt. Ta med er eftermiddagsfikat ut i friska luften eller fyll på energierna i Fröken Esters innan ni beger er ut. 

Efter avslutad aktivitet njuter ni av havsbastu och god mat på vår destination.

Välj mellan flera olika tillval, som till exempel:

 • Fyrarätters middag
 • Hyra motorbåt
 • Tidig incheckning 
 • Sen utcheckning
 • m.m.

Läs mer om vårt paket Aktiv konferens

Dagkonferens

Behöver ni byta miljö för en dag, få ny inspiration, andas friskluft och få ny energi. Hos oss på Destination Bokenäset kan vi erbjuda er konferenslokaler anpassade för gruppen, god mat och avskildhet.

Välj mellan flera olika tillval, som till exempel:

 • Fyrarätters middag
 • Vinpaket
 • Grupprum 
 • Spa
 • m.m.

Läs mer om våra dagkonferenser

Förrätt med lättrimmad fröyalax, betor, rädisa och gräslöksmajonnäs från en av förrätterna på restaurang Västersalts meny på Bokenäset Hotell & Konferens

Konferens med mattema

Konferens med stora valmöjligheter kring maten!

- Ank Fika
- Lunch
- Em. Fika
- Middag i lägenheten (tapas, matlådor att tillaga osv)

Boka här

Konferera hos Bokenäset

Vi finns tre mil väster om Uddevalla och 45 min från Trollhättan och bara en dryg timmes bilfärd från Göteborg. Samtidigt som du hittar oss nära staden får ni hos Bokenäset möjligheten att sammanstråla på en avlägsen plats där ni själva kan välja ett tempo som passar er.

Omgiven av vacker natur, med en fantastisk utsikt över havet och i gemytliga och rymliga lokaler får ni chansen att andas ut och tänka klart i en harmonisk miljö. Vår konferensanläggning har allt man kan önska för att möta varandra i givande samtal och skapa närmare relationer.

Låt kreativiteten flöda och se saker och ting i ett nytt ljus för att tillsammans ta fram idéer till förbättringar för er verksamhet. Bokenäset är en optimal plats för konferenser i Västra Götaland och ett självklart val för dig som samtidigt vill uppleva vacker svensk natur i avskildhet. Här kan ni slappna av till fullo och upptäcka nya sidor, både hos er själva och hos varandra, allt för att utveckla verksamheten åt rätt håll.

Skräddarsy ert eget konferenspaket och utforma vistelsen hos oss precis som ni önskar den. Här finns möjlighet till både övernattning och måltider i vår fina restaurang, Västersalt. Vi har hela 16 mötesrum och konferenslokaler i olika stilar och storlekar, allt för att er konferens ska bli precis så bra som ni önskar den att bli.

 

 

Bokenäset är vackert under alla årstider och för er som önskar ett konferenspaket nära Göteborg är Bokenäset ett självklart val med dess avskildhet och höga standard. Vi tar hygien och renlighet på stort allvar och vi förstår vikten av att desinficera alla gemensamma ytor för att undvika smittspridning när flera människor vistas tillsammans.

För övernattningen erbjuder vi egna lägenheter i avskildhet för att ni ska kunna vila ut i lugn och ro. Vi har flera olika alternativ till konferanspaket för att ditt företag eller förening ska kunna få den konferensen som ni önskar, allt från en dag till flera dagars vistelse.

Vi erbjuder vårt paket, Konferens vid havet, där allt som kan önska ingår och där kvällen avslutas med trerättersmiddag med ett väl anpassat vin till maten. Tid finns det gott om, både till bastubad och till viktiga möten.

Konferens vid havet är vårt säkraste paket och vi har inte lämnat någonting till slumpen. Om ni önskar att besöka oss under endast en dag går detta också bra.

Med vår dagkonferens får ni både fika och lunch och detta paket passar perfekt för er som vill konferera under vanliga kontorstider. För er som vill utforma så mycket som möjligt själva kan välja att skräddarsy er konferens och själva får fylla i luckorna med aktiviteter eller specifika events.

Kontakta oss på Bokenäset med era önskemål och förväntningar på konferensresan så ska vi se till att förverkliga era idéer. Vi ser fram emot att få visa er vår fantastiska konferensgård och ha er här hos oss. Välkomna!

Bokenäset – för en total konferensupplevelse

Vare sig ditt företag, förening eller organisation är stor eller liten är ni välkomna till oss för er konferens. Ni kan få konferensanläggningen helt för er själva, trots att ni är ett begränsat antal personer. Med rymliga lokaler och individuella boenden tar vi hänsyn till varje individs behov av egentid för att du alltid ska kunna dra dig undan en stund och njuta av tillvaron för dig själv.

En konferens innefattar oftast mer än arbete och vi vill skapa förutsättningar för att våra gäster ska förbättra gemenskapen inom gruppen och samtidigt hitta tid för sig själva för att lämna stress och vardagliga bestyr åt sidan för en stund. För att ni ska få ut någonting extra från konferensen är det viktigt att alla trivs och att det är anpassat för olika specifika behov. Vissa uppskattar nära möten med människor under längre perioder än andra som behöver egentid för att orka bidra fullt till sociala sammanhang.

Därför har vi på Bokenäset prioriterat avskildhet och gett förutsättningar för att du ska kunna vara ifred när så önskas. Våra lägenheter är uppdelade och privata för att du ska kunna sova tyst och lugnt om nätterna.

Vi har ett mysigt kafé samt vår fina restaurang, Västersalt för fikastunderna respektive måltiderna. Här kan vi erbjuda både luncher och trerätters middagar med tallriksservering. Vår populära havsbastu och fantastiska havsutsikt bjuder in till minnesvärda naturupplevelser och ro i själen.

Naturligtvis har vi även optimala mötesrum och konferenslokaler som är noga utformade för kreativa och produktiva möten och som vi gör i ordning efter dina önskemål och förväntningar.

Läs mer om att konferera i Bohuslän:
https://www.vastsverige.com/bohuslan/motenibohuslan/

Kontakta oss

Sugen på att boka konferens, möten eller kick-off? 

Kontakta oss för offert

 

 • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
 • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Feedback från gäster

Utmärkt service!

Mycket trevliga lokaler, fantastisk omgivning och underbart väder är några kommentarer jag hört eller hört mig själv säga. Överlag hjälpte ni till att skapa en oerhört behaglig och kreativ stämning för oss och våra medarbetare, vilket genererade glädje, energi och goda resultat!
Tack! 

Jan Bentzer, Senior Manager R&D, Architecture - Ascom 

Feedback från gäster

Er service var toppen!

Tack så jätte mycket för att vår kick-off blev så jätte bra på alla sätt. Verkar som att alla var mycket nöjda. Er service var toppen, det ska ni verkligen ta till er!

Jenny Rodriguez - Centric IT Solutions   

Feedback från gäster

Alla var supernöjda!

Jag ville bara passa på att tacka Er för all hjälp och fantastisk service. Alla var supernöjda och vi kommer definitivt att återkomma till Er/rekommendera er för våra kollegor!” 

Lejla Spahic - Volvo Car Corporation   

Feedback från gäster

Tack för en bra helhetsupplevelse!

Vi hade en väldigt bra och trevlig vistelse. Alla var väldigt nöjda med allt, möteslokaler, mat och logi! Tack för en bra helhetsupplevelse” 

David Rosberg - Sandfallets kooperativa förskola  

Konferera under vintern

Västerhavet är magiskt att konferera vid även på vintern

Att konferera, mötas, inspireras kräver häftiga miljöer, och vi kan lova att Västkusten är magiskt även på vintern.

Den flytande havsbastun på havet, öppna spisarna i kafét och relaxpoolerna i spa skapar magiska kontraster till de Bohuslänska kalla, salta vindarna. På vintern lägger sig isen i viken här på Bokenäset och vassen blir alldeles krispig. 

Läs mer om vinterkonferens

Vinterkonferens med havsutsikt i Bohuslän
En aktiv plats

Pulshöjare och påhitt som ger ny energi året om

 • Visa alla årstider
 • Vår
 • Sommar
 • Höst
 • Vinter