Till innehåll på sidan

Dagkonferens

Bokenäset har det som krävs från en konferensanläggning för att få en lyckad konferens. Med sin otroliga utsikt och omgivande natur blir vistelsen en minnesvärd upplevelse. På en Dagkonferens får ni njuta av ankomstfika, lunch samt eftermiddagsfika. Vi ordnar fikastunderna i mysiga Fröken Esters och lunchen i vår Restaurang Västersalt som erbjuder bordsservering och havsutsikt för en total matupplevelse.

Om ni önskar finns möjlighet att få hela anläggningen för er själva och ta del av allt Bokenäset har att erbjuda. På så sätt kan ni mötas i gemensamma möten och aktiviteter och samtidigt känna att ni är fria att uttrycka det ni vill utan att utomstående interfererar. Vi finns nära Göteborg och samtidigt avskilt från civilisationen för att ni ska kunna släppa eventuella vardagliga bekymmer och fokusera helhjärtat på syften och uppgifter. Den tillfredsställande atmosfären bjuder in till produktiva och kreativa samtal och här finns utrymme för att alla ska hitta sin egen plats.

Våra konferenslokaler och mötesrum kan anpassas och förberedas efter era behov och vi ser till att ni kan arbeta effektivt med minimala störelsemoment.

Allmän information om paketet

  • Konferenslokal anpassad gruppen
  • Färsk frukt, kaffe och vatten i anslutning till lokalen under hela dagen
  • Ankomstfika i Fröken Esters Skafferi
  • Lunch i restaurang Västersalt med salladsbuffé, varmrätt, kaffe & kaka
  • Eftermiddagsfika i Fröken Esters Skafferi

Västkustmiljö med smak från havet

Bohusläns västkust är unik och vacker och det är just därför ni bör boka er dagkonferens hos oss. Trots att vi finns nära Göteborg är vi belägna på en avskild plats med toner från naturen och med smaker från det salta havet som i sin kombination utgör grunden i helhetsupplevelsen.

Att samlas i en sådan miljö skapar nya förutsättningar för er verksamhet och vi är övertygade om att knutar kan lösas och idéer frodas efter en konferens på Bokenäsets konferensgård.

Ta med er en känsla av välbefinnande och lugn i själen när ni åker härifrån och återkom förstås igen, när ni har nya knutar och friktioner att lösa och övervinna. Vi tror på att vår idé och att ni i avskildhet och utan störande faktorer kan ta företagets gemenskap till en ny nivå och således också produktion och utveckling.

Välkomna på dagkonferens på Boknäset!