Till innehåll på sidan
Summer Deals hela sommaren, begränsat antal. Boka idag! Boka här →

Spa & Relax

Vår SPA- och relaxavdelning har allt för rogivande återhämtning på egen hand. Läs mer om våra Dagspa och Spa med logi samt om våra Aktiviteter eller kontakta oss på 0522-60 44 00

Just nu är vi på jakt efter nya härliga kollegor till vårt team för att utföra SPA-behandlingar, är du eller någon du känner intresserad så hör av dig till oss!

100 år av kroppslig lyx och själsligt återhämtning, en oas som tar dig närmare ditt rätta jag

I generationer har skärgården varit en plats för återhämtning och inspiration. Vågornas meditativa lugn, västkustens salta luft och bohusläns lummiga natur har bevisligen en avstressande effekt på våra sinnen.

Efter en lång stund i bastun laddar du kroppen full av ny energi med ett kallt bad. När du sen sveper dig i en varm morgonrock och slår dig ner i loungen med en kopp te eller kaffe är känslan närmast högtidlig.

Musklerna mjuknar och själen andas. Här finns en stor bastu med panoramautsikt, flytande havsbastu nere vid bryggan, 2 bubbelbad utomhus på terassen (38 grader) , relaxpool inomhus (30 grader), gym och avslappningslounge med öppen spis. I baren kan du beställa dryck och snacks.

Här på Bokenäset har den njutningsfulla vilan alltid haft en central plats och naturen omfamnar en med sin närvaro.

Dagspa

Dagspa finns oftast mellan torsdagar – söndagar men kontakta gärna vårt bokningsteam för lediga dagar. Är ni en grupp kan vi även ha möjlighet att öppna upp på vardagar, låt oss ta en dialog om vad vi kan erbjuda just er!

Som dagspa erbjuder vi både Morgonmys med frukost & SPA, eller Helglyx på lördagar med SPA & lunch. Nu under vinter/jul erbjuder vi även Julbad med julbordslunch

Vi sätter ihop den bästa vistelsen på en magisk plats efter era önskemål.

Spa med logi

Välkommen till vårt unika koncept av ”Spa med logi”, där avkoppling och komfort möts i en harmonisk fusion. Hos oss får du uppleva det ultimata sättet att varva ner i våra lyxiga spa-faciliteter, samtidigt som du njuter av en förstklassig logi.

Efter en dag av vila och återhämtning, kan du dra dig tillbaka till ett av våra bekvämt inredda rum, designade för att skapa en känsla av lugn och ro. Våra rum erbjuder en perfekt balans mellan modernitet och komfort, med toppmoderna bekvämligheter och en inredning som återspeglar den naturliga skönheten i vår omgivning.

I ”Spa med logi” finns det möjlighet att koppla av helt, oavsett om du söker en romantisk getaway eller en lugn stund för dig själv. Vårt mål är att varje gäst ska lämna vårt hotell med förnyad energi och en känsla av totalt välbefinnande. Upplev den ultimata formen av avkoppling och komfort hos oss!

Vanliga frågor

Om du bokat något av våra paket som inkluderar tillgång till spa & relaxavdelning är det inkluderat 1 kit med badrock och handduk som väntar på dig i receptionen lagom till din spa-vistelse.

Ytterligare handdukar
Om du skulle bli av med din handduk eller om du skulle tappa den så den blir blöt så får du givetvis byta till en ny torr i vår reception, men vi ber dig att värna om miljön tillsammans med oss och använda möjligheten med sunt förnuft. Vi har ett stort engagemang av ett systematiskt miljö- och hållbarhetsarbete. Moder jord says thanks!

I receptionen där du både checkar in, checkar ut från vistelsen och hittar entrén till spa & relaxavdelningen finner du vår receptionsshop som har samma öppettider som receptionen.
Här säljer vi bl.a ljuvliga produkter från Sothys

Vår SPA-avdelning är bokningsbar för alla över 16 år.
Vid specifika tider och dagar öppnar vi upp för barn under 16 år, för aktuella dagar och tider kontakta vår bokning.

Ja, du kan boka spabehandlingar även om du inte är en hotellgäst. Kontakta oss för att göra en bokning och få mer information om priser.

För att maximera din avkoppling, kom i tid till din bokade behandling och undvik tunga måltider eller alkohol i förväg.

Ja, vi erbjuder spa-paket och specialerbjudanden för grupper. Kontakta oss för information om tillgängliga erbjudanden och priser.