Till innehåll på sidan
Passa på! Summer Deals på utvalda paket och boenden fram till v 28. Boka här →

Västkustkonferens

Våra konferenspaket kan utformas för att passa just ditt företag, din förening eller organisation och om ni önskar kan ni få hela konferensanläggningen för er själva. Med en fantastisk havsutsikt och omgivna av underbar natur kan ni i avskildhet mötas i en harmonisk miljö som bjuder in till viktiga och allvarliga samtal men också trevligt och lättsamt umgänge i en härlig atmosfär.

Vår havsbastu är öppen i samband med er vistelse och lämpar sig perfekt som avslutning på en lång konferensdag för att samla tankarna och filosofera en stund i tystnad. Vi förstår att konferenser kan innebära en hög social belastning och vissa personer behöver sitt eget utrymme för att orka med att bidra i alla möten och aktiviteter. Därför är vår konferensgård anpassad på individnivå och det finns gott om plats för att dra sig undan och hitta tid för sig själv när detta behövs.

Våra lägenheter är till exempel individuella för att du ska kunna sova lugnt och tyst om nätterna. På Bokenäset erbjuds alla måltider i vår mysiga restaurang, Västersalt, där vi serverar vid borden. Avnjut en välförtjänt 3-rätters middag med anpassade viner efter en lång dags produktiva möten och spännande aktiviteter.
Med en häpnadsväckande utsikt över havet blir upplevelserna i Västersalt något av en höjdpunkt under vistelsen hos oss.

Allmän information om paketet

 • Boende i lägenhet vid havet
 • Frukostbuffé i Västersalt
 • Konferenslokal anpassad gruppen
 • Färsk frukt, kaffe och vatten i anslutning till lokalen under hela dagen
 • Ankomstfika i Fröken Esters Skafferi
 • Lunch i restaurang Västersalt med salladsbuffé, varmrätt, kaffe & kaka
 • Eftermiddagsfika i Fröken Esters Skafferi
 • Havsbastu och havsbad
 • Fördrink i Fröken Esters Skafferi
 • 3-rätters meny i restaurang Västersalt inkl kaffe
 • Vinpaket anpassat till menyn

Känn er trygga på konferens hos Bokenäset

När många människor vistas tillsammans är det extra viktigt att desinfektera allmän ytor och erbjuda rymliga rum där ni inte behöver trängas. Vi förstår vikten av att hålla rent och prioriterar detta för att förhindra eventuella smittspridningar under er vistelse hos oss.

Bokenäset är trots sin närhet till staden en avlägsen plats i Västra Götaland där ni kan sammanstråla i avskildhet och långt ifrån kollektivtrafik och trängsel. Vi erbjuder individuella boenden för att ni ska kunna isolera er ytterligare vid behov. Den friska havsluften på västkusten gör gott för kropp och själ och här kan ni slappna av och andas djupt och lugnt efter ett högt arbetstempo och en allmänt stressig vardag.

Vi hjälper dig!

Hör av er till oss på Bokenäset i Västra Götaland och berätta om era önskningar och förväntningar på konferensen så kan vi skräddarsy din konferens med vårt paket för skräddarsydda konferenser. Vi välkomnar både små och stora företag eller sällskap och ser fram emot att förverkliga er ideala konferens!