Till innehåll på sidan

Yoga

En träningsform som passar nybörjare som proffs. Yoga är inte att nå dina tår, yoga är det du lär dig på vägen dit.

Beroende på årstid och er gruppstorlek kan yogan alltid varieras på olika sätt. När vädret och utomhustemperaturen tillåter brukar det vara trevligt att yoga utomhus på gräset eller på bryggan. Är ni en grupp eller konferens som önskar en avkopplande aktivitet så hjälper vi er gärna att boka in detta via våra externa entreprenörer. Vi anpassar klassen efter era önskemål och inga förkunskaper behövs.

En pausaktivitet på med kollegorna

Yoga är en väldigt bra aktivitet att pausa med tillsammans med kollegorna på konferensen om man vill ha något som inte inkluderar att tävla.

Efter att ha suttit ner en längre stund som man kan göra på en konferens eller kick-off så mår både kropp och knopp bra av att få sträcka ut sig lite. Kontakta oss via formuläret nedan så hjälper någon av våra konferensrådgivare er att få bästa konferensen!

Samla vännerna och ladda batterierna tillsammans

Som kompisgäng finns det mycket trevligt man kan göra tillsammans i grupp, och inte minst att göra en utflykt en dag och yoga tillsammans.

Att kombinera yoga-utflykten med en hotellfrukost, lunch, middag eller kanske övernattning och spa går sällan av för hackor. Kontakta oss i formuläret nedan om ni vill veta mer om vad för trevligt vi kan paketera för just dig och dina vänner.

Öppna yogaklasser

Utöver möjligheten att få ert eget upplägg på yogaklass, har även öppna yogaklasser dit du kan komma på egen hand.

På planerade dagar och tider samt baserat på efterfrågan, anordnar vi yogapass på nybörjarnivå där du kan boka in dig och betala per pass. Du kan prenumerera på information, och läsa mer om dessa klasser här.

Du kan också boka online här, alternativt boka via 0522-60 44 00 eller bokning@bokenaset.com