Till innehåll på sidan

Salta bad

Badbrygga, hopptorn, små charmiga bohuslänska stränder och varma klippor. Möjligheterna till att få havssalt i håret är många och på detta äventyr är du kapten.

Handduk, badkläder, solskydd, svalkande dryck och fika är i princip allt du behöver för timmar och dagar med sol och bad. I marinan hittar ni ett hopptorn där vi tipsar er som gillar lite mer actionfyllda sjösättningar av er själva, och badbryggan för er som vill testa ett säkert kort. Sedan finns här ju också gräsängar, små gömda stränder och oändligt med klippor att njuta av årets bästa dagar på.

Glass

Att hinna äta upp glassen innan den smält i solskenet är en fantastisk sport på alla sätt. Glassförsäljning äger rum under årets varma period i Fröken Esters Skafferi ute på terassen. Gott.

Glömt badkläder?

Nemas! Vi har badkläder i form av badbyxor och baddräkt till försäljning i vår receptionsshop. Modellerna är helt klassiska, färgen är helsvart och storlekarna S, M , L och XL. Kika in till receptionen ifall du behöver köpa ny outfit till klippan, havsbastun eller solstolen.