Spa & Relax

Vår SPA- och relaxavdelning har allt för rogivande återhämtning på egen hand.
Aktuella boende & SPA-paketeringar finner ni här på bokenaset.com/erbjudande
eller med att kontakta oss på 0522-60 44 00

 

Just nu är vi på jakt efter nya härliga kollegor till vårt team för att utföra SPA-behandlingar, är du eller någon du känner intresserad så hör av dig till oss! 

 

Fotbehandling

Skrubb & mask 25min 595kr

Behandlingen inleds med en mild peeling. Sedan masseras fötterna samt underbenen med härlig aromaolja. Därefter appliceras en fuktgivande fotmask. Under tiden masken verkar får man en lättare massage i nacken samt dekolletage.

Boka tid

Handbehandling 

25min 595kr

Behandlingen inleds med en mild peeling. Sedan masseras händerna samt underarmarna med härlig aromaolja. Därefter appliceras en fuktgivande handmask. Under tiden masken verkar får man en lättare massage i nacken samt dekolletage.

Boka tid

Massage

Klassisk massage 30min 595kr
Klassisk massage 50min 895kr

Hot stone massage 60min 1095kr
-Helkroppsmassage med olja och varma stenar låter dig komma ner i total avslappning. Värmen i stenarna verkar djupt i muskler och sänder lugnande signaler till nervsystemet. I behandlingen ingår ansiktsrengöring och ansiktsmassage

Boka tid

Spakit

Spakit, 395kr,
Spakit lyx, innehåller ett urval av våra absolut bästa produkter för en längre och lyxigare sparitual. Vardag 645kr/ helg 745kr

Boka tid

Vaxning

Vax hela ben 625 kr
Vax halva ben 495 kr
Vax ansikte 349 kr
Vax armhåla 295 kr

Boka tid

Skönhetsbehandlingar

Hyaluronpen- fillers med nålfri teknik, 60min 1800kr/ml
Tandblekning 60min 1490
Volymfransar nytt set 80min 1490kr
Singelfransar nytt set 60min 990kr
Spraytan helkropp 395kr
Lashlift 45min 595kr
Browlift 45min 595kr
Kombi lash+browlift 60min 995kr

Boka tid

100 år av kroppslig lyx och själsligt återhämtning, en oas som tar dig närmare ditt rätta jag.

I generationer har skärgården varit en plats för återhämtning och inspiration. Vågornas meditativa lugn, västkustens salta luft och bohusläns lummiga natur har bevisligen en avstressande effekt på våra sinnen.

Efter en lång stund i bastun laddar du kroppen full av ny energi med ett kallt bad. När du sen sveper dig i en varm morgonrock och slår dig ner i loungen med en kopp te eller kaffe är känslan närmast högtidlig.

Musklerna mjuknar och själen andas. Här finns en stor bastu med panoramautsikt, flytande havsbastu nere vid bryggan, 2 bubbelbad utomhus på terassen (38 grader) , relaxpool inomhus (30 grader), gym och avslappningslounge med öppen spis. I baren kan du beställa dryck och snacks.
Här på Bokenäset har den njutningsfulla vilan alltid haft en central plats och naturen omfamnar en med sin närvaro.