Kompisgänget

Sisten i är en rutten sill! Eller är bubbliga samtal över bubbliga glas det enda ni vill? På Bokenäset är det ni som bestämmer.

Kul med kompisgänget

Från 0 till 100 på ett ögonblick. Och 100 till 0 lika kvickt.

Prova nya vattensporter och få pulsen att stegra. Eller flyt ut på rygg i vårt spa och snicksnacka tills tiden står still. Här är det ni som sätter tempot.

När vänner samlas vet man aldrig vad som händer. Det är det som gör Bokenäset en perfekt plats att ses på. Här finns allt för actionfyllda adrenalinkickar, fullspäckade möhippor och fantastiska fester. Eller rogivande avstickare med trevliga vinluncher och naturupplevelser som bara vår bit av världen kan ge. Allt börjar med era önskemål, oavsett hur personliga eller halvgalna de är.

En aktiv plats

Pulshöjare och påhitt som ger ny energi året om

  • Visa alla årstider
  • Vår
  • Sommar
  • Höst
  • Vinter
Lägenhet med havsutsikt över Koljöfjorden på Bokenäset Hotell & Konferens i Bohuslän
Bo och trivas

Charmig hemmakänsla med havet som pratglad granne

Individuellt inredda lägenheter med massor av personlighet, mitt i den bohuslänska naturen där hav möter land.

Med det idylliska kustlandskapet alldeles utanför är det lätt att känna sig som hemma – men med extra-allt-känslan i varje ögonblick. Här bor du i fräscha och stilsäkert inredda lägenheter med massor av charm. Var och ett har unik särprägel och många hittar sin favorit att återvända till år efter år. Alla våra 100 lägenheter är på 44 kvm och har balkong eller terrass som ger dig första parkett mot Koljöfjorden.

Läs mer

Kontakta oss

Sugen på att åka hit på äventyr med vännerna?