Powerwalk & Stretch 

Säsong: Året om
Gruppstorlek: Mellan 10 - 200 personer

Tidsåtgång: 1,5 tim

Man och kvinna testar pausgympa med en god smoothie på Bokenäset Hotell & Konferens
Promenera & sträck ut

Powerwalk ute i naturen, stretchpauser och smarrig smoothie

Denna instruktörledda aktivitet passar alla som kan promenera och görs i bekväma kläder anpassade efter väder. 

Smoothien är en smarrig bärsmoothie som smakas antingen innan eller efter walken, beroende på era önskemål, och serveras i Fröken Esters Skafferi. Powerwalken går via några av våra motionsspår men kan också ledas förbi havskanten eller kanske exotiska kohagar - oavsett helt efter vad ni själva ser fram emot. Stretchövningarna är av enkel sort och kräver inga direkta anatomiska konstformer, utan är fokuserade på att sträcka ut kroppen innan, under och mitt i vardagspusslet. 

Bokning

Denna gruppaktivitet behöver förbokas inför er vistelse och det görs enklast via kontaktformuläret nedan. Vi önskar veta om någon av er önskar eventuell specialkost, så det finns smoothies som passar er alla. Och tar tacksamt emot en beskrivning om ni har några speciella önskemål över vart ni vill att powerwalken tar er, både fysiskt och mentalt. Pris: 220:-/person ex. moms inkl. smoothie och instruktör för stretch och walk.   

Vill ni sköta er själva men ändå ha den goda smoothien? 

Självklart, det kan vi ordna det också. Är ni en grupp som önskar boka smoothies till er egna aktivitet eller paus så kan ni förboka detta i mån av plats. Smoothien serveras i glas i Fröken Esters Skafferi eller på terassen, men går också att få en förenklad variant av som take-away. 
Kontakta oss för mer info! 

Aktiv & hjärnstark

Fler aktiviteter på land