FAQ

Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna vi får. Bra att läsa inför ditt besök.

Undrar du över något?

Vanliga frågor och svar

Visa alla

Bekvämligheter

Hotell

Spa

Konferens

Restaurang

Övrigt

GDPR

Vilka tider är det in- och utcheckning?

Paket inkluderande boendet lägenhet:
Checka in kan ni göra från 15.00 ankomstdagen och checka ut gör ni innan 11.00 avresedagen. Vid bokning av Självhushåll sker utcheckning kl 10.00 avresedagen om inget annat är meddelat i samband med er bokning eller att ni bokat ett paket som inkluderar andra nämnda hålltider. 

Bagagerum finns i anslutning till både reception och restaurang till er som önskar använda dessa innan incheckning eller efter utcheckning. 

Vart parkerar jag?
Laddning för elbil
Vilka lägenheter balkong eller terass?
Finns det gratis WIFI?
Hur många kan vi bo i varje lägenhet?
Hur många lägenheter finns det?
Vart vänder jag mig om jag vill söka jobb eller praktik?
Vilka betalningsmetoder kan jag betala med?
Vilka tider serveras lunchen?
Har jag tillgång till badrock och handduk?
Vilka har tillgång till havsbastun?
Finns det gratis WIFI?

Det finns öppet WIFI på hela destinationen som du kan koppla upp dig på utan lösenord. Hittar din enhet inte uppkopplingen automatiskt kan du testa att söka efter "Bokenaset" så bör nätverket dyka upp på skärmen. 

Vart parkerar jag?
Laddning för Elbil?
Vilka har tillgång till havsbastun?
Hur många Hotellrum finns det?

Det finns 100 stycken hotellrum á 44 kvadratmeter med balkong eller terass. Rummen ligger fördelade upp för berget likt en läktare med magisk utsikt över Koljöfjorden. 

Läs mer och boka ditt boende här. 

Hur många kan vi bo i varje hotellrum?
Vilka rum har balkong eller terass?
Vilka tider är det in- och utcheckning?
Har jag tillgång till badrock och handduk?

Om du bokat något av våra paket som inkluderar tillgång till spa & relaxavdelning är det inkluderat 1 kit med badrock och handduk som väntar på dig i receptionen lagom till din spa-vistelse. 

Ytterligare handdukar
Om du skulle bli av med din handduk eller om du skulle tappa den så den blir blöt så får du givetvis byta till en ny torr i vår reception, men vi ber dig att värna om miljön tillsammans med oss och använda möjligheten med sunt förnuft. Vi har ett stort engagemang av ett systematiskt miljö- och hållbarhetsarbete. Moder jord says thanks! 

Vilka produkter kan jag handla i receptionsshopen?
Hur många konferensrum finns?

Vi har sexton unika konferens- och möteslokaler som passar perfekt för sällskap mellan 1-150 personer. Kontakta gärna våra conference advisors så hjälper de dig att optimera er konferens eller kick-off.

Vilka tider serveras lunchen?

Här kan du läsa mer om vilka tider lunchen serveras i restaurang Västersalt, och även läsa veckans lunchmeny. 

Öppettider generellt
Vi rekommenderar alltid att ni förbokar er lunch. För privatpersoner så är det framför allt lördagar som vi håller öppet för lördagslunch mellan kl 12-14.
Vi ber er att förboka er måltid så vi kan planera vår verksamhet och er vistelse på bästa sätt.

Bokar gör ni enklast via +46(0)522-604400, bokning@bokenaset.com eller direkt i vår reception.

Vilka betalningsmetoder kan jag betala med?

Vi är en kontantfri destination och tar emot betalningar med Visa, Mastercard och Swish. På vår hemsida kan du som bokar paket smidigt betala online med ditt kontokort vilket gör er incheckning smidig. 


Presentkort
Vi tar såklart också emot betalning med våra egna Bokenäset-presentkort som du enkelt kan köpa online här och ge bort i födelsedagspresent eller julklapp till någon du tycker om. Giltighetstiden för dessa står skrivet på varje unikt presentkort. 

Vart vänder jag mig om jag vill söka jobb eller praktik?

Här kan du läsa vår integritetspolicy

Destination Bokenäsets åtgärder i samband med Covid -19

Vi har öppet som vanligt och ni är varmt välkomna att besöka oss! Vårt hotell och område har stora ytor så gästerna kan sprida ut sig bra på vårt område. Vi erbjuder även boende i egna lägenheter med fullt utrustade kök så om ni så önskar kan ni där rå om er själva utan att behöva beblanda er med andra gäster vid måltider.
Möjlighet finns med Take Away från restaurangen upp till lägenheten.
 
Vi följer noga Folkhälsomyndighetens restriktioner då vi vill att ni som gäst ska känna er trygga i samband med er vistelse hos oss. 
Vi städar lägenheter samt allmänna ytor med desinficerande medel och är extra noga med handhygien och handsprit hos oss i personalen. Om ni som gäst önskar finns det tillgång till engångshandskar vid er vistelse hos oss. Handsprit står utställt på flera av hotellets allmänna ytor. 
 
Personal uppmanas stanna hemma vid sjukdomstecken och det hoppas vi öven att våra gäster gör. 
 
Vi jobbar hårt för att vi ska kunna erbjuda en trygg miljö och upplevelse för er gäster hos oss. Och vi önskar er varmt välkomna till oss för avkoppling i rofylld natur. 
Kontakta oss

Kan vi hjälpa dig med något annat?

Kontakta oss här så återkommer vi så snart vi bara kan.