Vi på Bokenäset

Vår personal är våra superhjältar och de har ett alldeles speciellt sätt att skapa en familjär känsla som smittar av sig på gästerna. Vilka som jobbar med oss under högsäsongen skiftar.
Nedan på bild finner ni teamet på Destination Bokenäset som hälsar er välkomna året runt.

Våra medarbetare

Vi finns på Destination Bokenäset

Tomas Eriksson
VD

 

tomas@bokenaset.com
Jenny Glantz
Operativ Chef

jenny@bokenaset.com

Elin Helldén Correia
Försäljning, Koordinering Konferens / Privat
bokning@bokenaset.com 
Maria Gunnarsson Aune
Reception - Bokning

maria@bokenaset.com

Pia Syversen
Reception - Bokning
bokning@bokenaset.com

 

Therese Backström
Reception - Bokning

therese@bokenaset.com

 

Luis Caeiro
Housekeeping Ansvarig
housekeeping@bokenaset.com
Jannicke Kjellgren
Frukostvärdinna
Karl-Filip Jakobsson
Baransvarig - Hovmästare

k-f@bokenaset.com

Lediga tjänster

Vill du bli en av oss?

Den unika Bokenäskänslan är något vi kan tacka vår fantastiska personal för – våra superhjältar. Här finns ett genuint servicetänkande i allt vi gör och ett stort engagemang för att göra varje besök så personligt som möjligt. Är du en varm och spontan person som älskar gemenskap och brinner för att hjälpa till där det behövs? Då kanske du är en av oss!

Besök vår karriärssida här 

Just nu söker vi

Säljare Företag / Konferens
  • 100 %
  • Tillsvidare

Gillar du försäljning, brinner för att göra gästens upplevelse till den allra bästa. Är hungrig på att leta affärer men även bibehålla relationerna med de som är befintliga. Ja då kanske du kan vara en spelare till vårt team. 
Vi jagar alltid rätta personerna i vår styrka och speciellt de som gillar fokus på mål och mät. 


Skicka in en intresseanmälan till oss via bokenaset.uhigher.com och låt oss ta en kaffe för vidare dialog

 

Restaurangansvarig
  • 100 %
  • Tillsvidare

Brinner du för service och har jobbat på golvet i restaurangen en tid så du kan alla tips och trix i boken för att göra gästernas upplevelse till en riktig high-five?
Har du förmågan att guida och vägleda dina kollegor till bättre leverans? 
Gillar du merförsäljning, har koll på råvarukostnader och ser den spännande möjligheten i att forma dig ett eget team i vår restaurang. 

Då är det dig vi nu vill ha. 
På en tillsvidare anställning från nu vill vi hitta just dig som vill vara med och utveckla Bokenäset i den spännande framtid vi nu står inför. 

Din roll blir att som spindeln i nätet och med ett leende på läpparna hålla koll på klassiska arbetsuppgifter i vår restaurang samt säkerställa att våra gästers besök får en extra guldkant.
Med positiv inställning, service i fokus och full fart på din arbetsdag då är du en klockren kollega i vår dynamiska lilla "familj" som utgör den fasta personalstaben.

Vi är ett litet team på Bokenäset, ett familjärt och glatt gäng med högt i tak och många skratt. Vi har en stor utväxling som sker just nu i vårt företag så ingen dag är den andra lik och du behöver vara beredd på att arbeta i högt tempo, avverka tusentals steg innan dagen är slut, ena sekunden fyller du på kaffekoppar och nästa sekund lägger du beställning inför kommande veckors leverans.
Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift. Du bör även ha kunskap i engelska.

Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på 100%. 
Du ska kunna jobba varannan helg, tidiga mornar och senare kvällar fördelat över måndag - söndag. 
Du behöver ha körkort och bil för att kunna ta dig ut till vår magiska plats.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med provanställning 6 månader, men är du en riktig Bokenäsare ja då släpper vi dig inte i första taget. 
Så nu jagar vi vår nästa stjärna i teamet, skynda dig att höra av dig till oss. Rekrytering sker löpande i jakten på den rätta. 

jobb@bokenaset.com 

 

Receptionist / Konferensvärd
  • 80-100 %
  • Tillsvidare

Ansök här

Är du intresserad av att jobba i Reception, serva gäster dagligdags och vara den första de säger hej till när de kommer till vår anläggning?
Just nu är vi inte på jakt efter nya kollegor, men man vet aldrig!


Släng iväg en intresseanmälan till oss via bokenaset.uhigher.com

 

Frukostvärd 
  • 70%
  • Tillsvidare

Är du en morgonpigg person med ett öga för detaljer som vill säga God morgon till alla våra gäster, ja då ska du läsa vidare. 
Vi söker just nu dig som med ett leende på läpparna gör det lilla extra för vår gästs upplevelse på frukosten även om bacon bränner i ugnen och äggen kokar över (inte för att det händer så ofta men allt kan hända i en restaurang)
Är du en person som gärna ordnar ankomstmackor eller den härliga fikabuffén till våra konferensgäster?
Kan du servera luncherna på dagen och där mellan med ordning och reda hålla koll i vår restaurang, packa upp varor och planerar för kommande dagar.
Då låter du som en perfekt kollega till vår fantastiska Sirlene och hennes frukostteam. När dagen har passerat har du antagligen redan avverkat dagens 10.000 steg och du har kokat mängder med kaffe så vi inte längre kan hålla räkningen på hur många liter som gått åt.
Låter det som en härlig arbetsdag? Kunde väl tro det 🙂 , då väntar vårt lilla fantastiska team på att få välkomna just dig! 

Tjänsten vi erbjuder är på 70%, vi tillämpar provanställning, men om du är en riktig Bokenäsare då släpper vi dig inte i första taget.

Så skynda dig in med din ansökan nu! Rekrytering sker löpande i jakten på den rätta nya superhjälten

jobb@bokenaset.com 

Serveringspersonal
  • Fastanställning, Säsong, Extrapersonal
  • Varierade arbetstider på vardagar, kvällar, helger

När sommarens fokus på Bistromeny och glass lagt sig tar vi siktet mot en händelserik och välbokad höst med konferensgästen i primärt fokus måndag - fredag och privatgästen hos oss på fredagar och lördagar. 

För dessa leveranser behöver vi stärka vårt team för att kunna leverera allt från a la carte middagar till bröllopsfesten. 

Har du intresse av att jobba med gästservice, blanda drinkar i kombination med att leda dagliga arbetet i vår restaurang? 
Har du med dig erfarenhet sedan tidigare eller kanske bara vill lära dig mer om vår bransch?
Vi behöver både dig med erfarenhet från att leda det dagliga arbetet med serveringen till dig som vill lära dig mer om restaurangbranschen.

Vi är på jakt efter
- tillsvidare personal för att stärka vårt team på helårsbasis
- säsongare
- extrapersonal
 
För att kunna jobba hos oss behöver du ha körkort och bil då vi ligger placerade på en magiskt härlig plats i Bohuslän mellan Uddevalla och Lysekil. 
Vi längtar efter att få stärka teamet med fler medlemmar till vår dynamiska och härliga Bokenäsfamilj!

Skicka din ansökan så snart som möjligt då vi vill bli fler redan nu 

jobb@bokenaset.com