Boka din påskkonferens på Bokenäset

För er som planerar att starta våren med en kick-off, kreativa dagar eller bara vill fira in påsken tillsammans. 

Bokenäset – för konferens under påsk

Vill ni starta våren med en Kick-off eller Teambuilding för ert företag och grupp då är ni välkommen till Bokenäset och att fira in påsken med oss. För er som vill ta er verksamhet till en avskild plats där ni kan konferera under bästa förutsättningar är Bokenäset i Västra Götaland ett självklart val!

Under påsken börjar naturen vakna till liv och dagarna bli längre vilket ger ytterligare förutsättningar för att er vistelse hos oss ska bli en succé.
Vi kan erbjuda er aktiviteter både till land och hav. I naturskön miljö kan ni gå tipspromenader, geocatching, och om vädret tillåter ta årets första kajaktur. För ert sällskap kan vi ordna en dignande påskbuffé eller varför inte avsluta er vistelse med en brunch.
Här finner ni ro i själen och utrymme för att alla ska komma till tals och trivas. Vi är omgivna av en unik västkustmiljö med vacker natur och med en utsikt över havet som får vem som helst att andas ut ordentligt. Ditt företag, din förening eller organisation är varmt välkomna till oss för påskkonferens, oavsett hur stort eller litet sällskapet är.

Vi erbjuder övernattning i separata lägenheter, måltider i vår fina restaurang, Västersalt samt en havsbastu för total avslappning i kropp och själ. 
Hör av er till oss så sätter vi samman en paketering under påsk anpassade efter er specifika önskemål. 

Hos oss kan du känna dig trygg och väl omhändertagen

Vår högsta prioritet är att du ska känna dig tillfreds med tillvaron under påskkonferensen på Bokenäset. Vi förstår att alla har olika behov och förväntningar och vi har väl anpassade lokaler för både de stora sammankomsterna liksom stunderna du vill vara ifred.

För att förhindra eventuella smittspridningar är vi noga med sanitet och desinficerar ständigt alla allmänna ytor och toaletter. Om någon skulle känna sig dålig under vistelsen kan personen finna lugn och ro i sin privata lägenhet för att undvika kontakt med andra. Vi har även tallriksservering vilket eliminerar trängsel vid bufféer.

Vår konferensgård ligger avskilt men samtidigt bara en timmes bilfärd från Göteborg och är således både väl tillgängligt och naturnära. Lämna vardagsstressen med dess upprepade mönster för att sätta saker och ting i ett nytt ljus och förhoppningsvis komma närmare varandra som kollegor eller vänner.

Välkommen till Bokenäset

Välkomna till oss på Bokenäset och njut av våren och påsken tillsammans med medarbetare och vänner på en underbar konferensgård i vackra Bohuslän, avskilda men också nära civilisationen.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?