Konferens vid havet

Välkomna att boka en klassisk konferens vid havet i hjärtat av den bohuslänska naturen på den svenska västkusten.

Klassisk konferens på Bokenäset

I Bokenäsets konferenspaket lämnas ingenting åt slumpen och vi vill att du ska kunna slappna av till fullo under vistelsen hos oss.

Du är välkommen tillsammans med ditt företag, förening eller organisation för flera dagars konferens och om ni så önskar kan ni abonnera hela anläggningen för att ni ska kunna fokusera helhjärtat på er verksamhet. Omgiven av förtrollande skog och med en havsutsikt som du sent ska glömma finns alla förutsättningar för kreativa och produktiva möten som leder till positiv utveckling på alla sätt och vis.

I vår populära restaurang, Västersalt, serveras måltider med smaker från hägrande årstid och med noggrant utvalda tillbehör och dryck som i kombination med en hänförande utsikt skapar en helhetsupplevelse som är så mycket mer än en klassisk konferens. Efter en lång dag av intensivt arbete eller aktiviteter är det en ynnest att kunna ta ett dopp i det salta havet för att sedan värma sig i vår havsbastu som är öppen året om.

Allmän information om paketet

 - Boende i lägenhet vid havet
 - Frukostbuffé i Västersalt
 - Konferenslokal anpassad gruppen
 - Färsk frukt, kaffe och vatten i anslutning till lokalen under hela dagen
 - Ankomstfika i Fröken Esters Skafferi
 - Lunch i restaurang Västersalt med salladsbuffé, varmrätt, kaffe & kaka
 - Eftermiddagsfika i Fröken Esters Skafferi
 - 2-rätters meny i Restaurang Västersalt inkl kaffe
 - Havsbastu och havsbad

Sovrum på lägenhetshotell Bokenäset Hotell & Konferens på västkusten i Bohuslän

Vi tar hand om våra gäster

Från den stunden som ni kommer fram till vår konferensgård blir ni väl omhändertagna och möts av en lyhörd personal som vill er allt det bästa. På en redan avskild plats finns gott om utrymme för att alla ska få möjlighet att finna sin egen plats och kunna isolera sig när behovet finns.

Vi vet att det kan vara socialt utmattande med ett intensivt schema med många intryck och därför har vi prioriterat möjligheten att få vara ifred för egna reflektioner. Våra lägenheter är med två sovrum för att du ska kunna få sova i lugn och ro utan störelsemoment och för att du ska kunna lägga dig och vila ifred om ett sådant behov skulle uppstå.

Självklart är vi noga med att desinficera alla öppna ytor och toaletter för att på detta sätt minimera risken för smittspridning under er konferens. Här finns ingen anledning till trängsel och vi har valt att servera till bords istället för vid buffé som en ytterligare försiktighetsåtgärd. Känn dig trygg och omhändertagen när du är på klassisk konferens på Bokenäset!

Boka er konferens hos oss

Vi tar emot er bokning med stor nyfikenhet och lyssnar gärna till specifika önskningar och förfrågningar för att förverkliga era visioner om den perfekta konferensen. Oavsett årstid och storlek på grupp är ni välkomna till en klassisk konferens på Bokenäset för att på en avskild plats med vacker omgivning och hög komfort utveckla er verksamhet åt rätt håll.

Vi finns bara tre mil väster om Uddevalla och en timmes bilfärd norr om Göteborg och trots sin närhet till stadsmiljön får du uppleva äkta närhet till den bohuslänska naturen. Här kan du väcka nya kreativa sidor hos dig själv samt känslor av harmoni och välbefinnande. Vi ser fram emot att ha dig och dina kollegor eller vänner hos oss på Bokenäset!

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?