Konferens med spa

Välkommen på spakonferens i Bohuslän och på den svenska västkusten för en helhetsupplevelse där både din kropp och själ får den omtanke som du förtjänar.

Konferens med spa på Bokenäset

På Bokenäset kan du kombinera konferensen med total avslappning i vår härliga spa avdelning. När kroppen mår bra kan vi tänka klart och vi är övertygade om att ni kommer att lämna oss avslappnade och harmoniska efter att ha utvecklats i rätt riktning, både som individer och som företag eller förening. Kombinera er spavistelse med härliga behandlingar för total avslappning och harmoni efter en intensiv dag.

Bokenäset ligger vackert beläget, mitt i det karga västkustlandskapet och samtidigt omgivet av de förtrollande bohuslänska skogarna där du kan njuta av våra inbjudande promenadstråk och löprundor. Vi har en havsbastu som är varm på kvällar och helger för er som konfererar hos oss och som utgör en viktig del i er spaupplevelse. Att varva bastuhettan med ett svalkande dopp i det salta havet gör underverk och medför fullt fokus i nästkommande möten och konfererande.

Vi har 16 mötesrum och konferenslokaler i olika stilar och som kan anpassas efter era specifika önskemål och antal personer. Lokalerna är ljusa och rymliga och bjuder in till produktivitet liksom kreativitet.

Konferera i avskildhet

En timmes bilfärd från Göteborg och bara tre mil väster om Uddevalla finns Bokenäsets konferensgård där ni kan isolera er och konferera ostört i avskildhet. Om så önskas kan ni abonnera vår konferensanläggning så att ni får den för er själva för ytterligare isolering.

Våra attraktiva lägenheter med havsutsikt är individuella för att du ska kunna dra dig undan och få den tid för dig själv som kan behövas efter intensivt konfererande. Det är också fördelaktigt med individuellt boende om du skulle känna dig trött och behöver vila ifred. Lägenheterna är på 44 kvm och erbjuder två sovrum, kombinerat kök, matrum och vardagsrum samt toalett med dusch.

Vi prioriterar hygien och renlighet och desinficerar ständigt allmänna ytor och toaletter för att minimera risken för smittspridning. Våra lokaler är rymliga och det finns ingen anledning till trängsel. Likaså serverar vi maten med tallriks servering alternativt buffé om ni hellre önskar det.

Hos oss ska varje gäst känna sig väl omhändertagen och få den plats som hen behöver för att känna sig totalt tillfreds och avslappnad.

Ett av borden du kan boka för frukost, lunch och middag i restaurang Västersalt på Bokenäset

Västersalt – vår fina restaurang med havsutsikt

Våra måltider serveras i Västersalt, restaurangen som bjuder in till harmoniska stunder och fantastiska smakupplevelser anpassade efter årstider och i västkustmiljön med dess salta förnimmelser. Att få äta middag i vår restaurang med dina kollegor och vänner efter en dag med viktiga möten och samtal är en fundamental del av helhetsupplevelsen på Bokenäset.

Vi erbjuder både lunch och trerätters middag tillsammans med ett väl anpassat vin till kvällen. Samtidigt har Västersalt en fantastisk utsikt över havet vilket gör upplevelsen än mer oförglömlig. Välkommen att kontakta oss på Bokenäset för att berätta om hur ni önskar att er spakonferens utformas.

Vi är lyhörda och välkomnar både stora och små företag eller sällskap och vi ser fram emot att ytterligare få chansen att presentera vår spa- och konferensanläggning!

Läs mer om Västersalt

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?