Konferens för teambuilding

Välkommen på konferens och teambuilding på den svenska västkusten bland de bohuslänska skogarna och andas in den friska havsluften och njut av tystnaden och lugnet.

Trädtrappa ner mot vatten

Bokenäset – för konferens med teambuilding

Ta med ditt företag, förening eller organisation till en plats med bästa förutsättningar för teambuilding och en lyckad konferens. På Bokenäset lämnar vi ingenting till slumpen och med de ständigt närvarande friska vindarna från havet och med de omgivande bohuslänska vackra skogarna finns alla möjligheter till en minnesvärd upplevelse. Vi finns avskilda från civilisationen och samtidigt bara en timmes bilfärd från Göteborg vilket gör oss väl tillgängliga.

Med 16 konferenslokaler och mötesrum som kan anpassas efter era specifika önskningar och behov kommer ni att hitta rätt plats för att ni ska kunna utveckla er verksamhet i produktiva samtal och kreativa idéer. För ännu bättre teambuilding kan ni dela stunder i vår fantastiska havsbastu med tillhörande bad som finns tillgängligt så länge havet existerar. Bastun är öppen året runt och ett dopp i det salta vattnet gör gott för både kropp och själ, oavsett temperatur.

I vår restaurang, Västersalt, avnjutes måltiderna och vi serverar trerätters middag och ett noga utvalt vin som efter en heldags konfererande är mer än välförtjänt. Samtidigt som du njuter av säsongsbetonade smaker kan du blicka ut över det harmoniska västkustlandskapet, för total njutning.

Allmän information om paketet

 - Konferenslokal anpassad gruppen
 - Färsk frukt, kaffe och vatten i anslutning till lokalen under hela dagen
 - Ankomstfika i Fröken Esters Skafferi
 - Lunch i restaurang Västersalt med salladsbuffé, varmrätt, kaffe & kaka
 - Eftermiddagsfika i Fröken Esters Skafferi
 - Spainträde inkl badrock, handduk och tofflor, 16-18
 - Tilltugg i samband med spa

Trädtrappa ner mot vatten
Trästugor i vinterlandskap

Avskilt och individuellt anpassat

För många behöver konferenser och teambuilding följas upp med egentid för att samla tankar och intryck och få möjligheten att reflektera ensam en stund. Vi har individuella lägenheter där du kan dra dig undan och få andas ut i ensamhet när du önskar. Vårt uppdrag är att alla ska känna sig tillfreds med tillvaron och att alla gäster ska få chans till eget utrymme under vistelsen hos oss.

Dessutom tar vi hygien och sanitet på största allvar och är noga med att desinficera allmänna ytor och toaletter för att stoppa eventuella smittspridningar. Vi har även valt att servera måltiderna på tallrik för att undvika trängsel vid bufféer. Om ni vill vara än mer isolerade och konferera ostört kan vi stänga anläggningen för andra och Bokenäset blir således exklusivt för er verksamhet.

Lämna oss med en känsla av lugn och välbefinnande

Bokenäset finns för er som önskar avskildhet och som vill bygga er verksamhet i harmoni och givande samtal, något som faller sig naturligt när ni vistas i vår miljö. Vår personal är lyhörd för era behov och ni kommer att känna er väl omhändertagna från första stunden som ni äntrar vår konferensgård.

Således kan ni fokusera helhjärtat på era syften och uppgifter under sammankomsten. Efter en friktionsfri konferens med en lyckosam teambuilding vill vi att ni återgår till vardagen med nya mål utifrån kreativa och produktiva idéer som har utformats under vistelsen på Bokenäset.

Hör av er till oss om ni vill veta mer om våra olika konferenspaket med innehållande teambuilding. Vi ser fram emot att förverkliga era visioner!

Trädtrappa ner mot vatten
Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?