Fröken Esters Bar 

Bokenäsets ljusa vardagsrum, slå dig ner och koppla av i en skön bohemisk atmosfär med konstnärliga anor. Njut av en kaffe eller något gott att dricka i sköna soffor och fåtöljer. Utmana familjen i något av våra sällskapsspel eller slå dig ner med något att läsa. 

Esters logotyp

Vårt kafé har en egen historia om konst och kärlek

Unna dig en mysig stund med något gott att dricka efter sista doppet eller en stunds brädspel med familjen när mörkret lagt sig.

Kliv in i en mysig miljö med en unik historia i väggarna. Vårt kafé hämtar inspiration från nationalromantiken kring förra sekelskiftet och är döpt efter skådespelerskan Ester Sahlin, den dansk-svenska konstnären Ole Kruses stora förälskelse. Kruse var en viktig person i kretsen av unga konstnärer, författare och skådespelare i Göteborg runt 1900. Här på Bokenäset hade han sin kreativa fristad.

Soffor och bord i kafét Fröken Esters Skafferi på Bokenäset Hotell & Konferens i Bohuslän

Sommarkafé & Konferensfika 

I vår bar kan du beställa kulglass, lättare måltid, snacks och drinkar. Sommarkaféet öppnar vecka 27.

Efter sommarsäsongen återgår vi till att servera smarriga konferensfikor, födelsedagsfikor, fördrinkar, drinkar, glöggmingel och bröllop

I vår brokiga samling sittgrupper är det bara att slå dig ner och ta in den skyhöga mysfaktorn. I kaféet finns en öppen brasa vid regniga dagar eller kallare årstider, och möjlighet att sitta mer eller mindre avskilt. Allt för att låta dig njuta fikan precis så som du vill. En trappa ner finner du ytterligare en nyans av mysfaktor, nämligen Biblioteket med fler sittsköna soffor, fåtöljer och sittsköna utrymmen.