Gästhamn vid Bokenäset

Bokenäset är en stugby insprängd mellan naturen och havet. Här finns modernt inredda semesterlägenheter men även restaurang, kafé, konferensanläggning, spa, havsbastu och en aktivitetspark. Kommer du med båt till oss är du välkommen att lägga till i vår gästhamn.

Båtplats på västkusten

I vår gästhamn vid Bokenäset utanför Uddevalla finns 5 båtplatser. Hit är du välkommen att lägga till över en dag men det går också bra att stanna över natten för den som önskar det. Hamnavgiften kostar 250 kr per dygn och betalas i receptionen på hotellet alternativt i baren på Fröken Esters Skafferi. I gästhamnen finns tillgång till WC, dusch och gratis wifi.

En dag med äventyr, salta bad och god mat.

På Bokenäset är det enkelt att få dagarna att gå. Här erbjuds underbar natur med olika motionsmöjligheter, havsbastu på bryggan och en aktivitetspark. Här finns även en modern konferensanläggning och ett mysigt spa. Är du hungrig kan du boka en härlig frukostbuffé, en god lunch eller en middag med säsongens råvaror i vår restaurang Västersalt eller i Fröken Esters Skafferi. Välkommen att lägga till på en båtplats strax utanför Uddevalla!

Båtplats i
gästhamnen

Båtplats i gästhamnen

För våra båtburna gäster finns en gästhamn med 40 platser. Här kan du lägga till både över dagen och natten. Hamnavgiften är 200 kr per dygn och betalas i hotellreceptionen eller baren på Fröken Esters Skafferi. Välkomna till vår restaurang och att uppleva alla olika aktiviteter på Bokenäset.

  • Dusch
  • WC
  • Gratis wifi

Boka här

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?